|
|
|
|
| Kaip susipažinote su savo antrąja puse? |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 16:26:06 | Nr. # 26 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Susipažinom vakarėlio metu : mano draugas kuris turėjo parvežti mane namo , užsidarė su mergina vonioje , o aš galvojau negi trukdysiu žmonių laimei , ir susiradau kas mane parveža, parvežė , prašnekėjom visą naktį ir dar iki šiol šnekamės 
Protingas mano, kad jis toks kaip visi, kvailas - kad visi kiti tokie, kaip jis.
|
|
|
| |
| Bella |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 17:49:56 | Nr. # 27 |
|
naujas narys (-ė)
nuo: 2009-03-05
vieta: Kaunas
|
Linksmos visos istorijos ir mano ne prastensė. Gyvenau sau viena ir džiaugiausi gyvenimu nežiūrėdama nė į vieno vaikino pusę  Kol vieną dieną giminaitis pakvietė į vestuves, o kviesdamas pasakė, kad turi man porą tokią pat gyvenimo džiaugsmu pripildyta galva  Taigi nuo tos dienos praėjo daugiau nei septyni metai, o mes dar nė dienai nebuvome isšsikyrę - labai jau daug to džiaugsmo gavosi kartu sudėjus ... tai ir stengiamės juom naudotis 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-10-27, 10:36:35 | Nr. # 28 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) Susipažinom vakarėlio metu : mano draugas kuris turėjo parvežti mane namo , užsidarė su mergina vonioje , o aš galvojau negi trukdysiu žmonių laimei , ir susiradau kas mane parveža, parvežė , prašnekėjom visą naktį ir dar iki šiol šnekamės Quote (Bella) Linksmos visos istorijos ir mano ne prastensė. Gyvenau sau viena ir džiaugiausi gyvenimu nežiūrėdama nė į vieno vaikino pusę Kol vieną dieną giminaitis pakvietė į vestuves, o kviesdamas pasakė, kad turi man porą tokią pat gyvenimo džiaugsmu pripildyta galva Taigi nuo tos dienos praėjo daugiau nei septyni metai, o mes dar nė dienai nebuvome isšsikyrę - labai jau daug to džiaugsmo gavosi kartu sudėjus ... tai ir stengiamės juom naudotis kaip faina merginukės 
|
|
|
| |
| aigiun |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-06, 20:54:11 | Nr. # 29 |
|
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-07-04
vieta: Alytus
vaikai: greitai bus 3
|
na mes su svo vyru jau kokie 16 metu kai pazistami. o susipazinom kazkada vaikystej kai man buvo 7 metai, o jam 10 metu. jis buvo mano pirmasis vajavascript://ikinas  kiekviena diena grizes is mokyklos parnesdavo man saldainiu arba gumos, geles dar tada nerupejo  su juo pirma karta pasibiciavom  po metu draugystes issiskyres, nes mes su tevais issikraustem gyventi i kita miesto puse. 13 metu nesimatem. visus tuos metus kartais apie ji pagalvodavau. pasirodo jis rgi manes nepamirso. susirado per draugu draugus. na stai mes jau 3 metai kaip kartu gyvenam  laukiam antro leliuko 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-06, 20:57:59 | Nr. # 30 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
|
Quote (aigiun) na mes su svo vyru jau kokie 16 metu kai pazistami. o susipazinom kazkada vaikystej kai man buvo 7 metai, o jam 10 metu. jis buvo mano pirmasis vajavascript://ikinas kiekviena diena grizes is mokyklos parnesdavo man saldainiu arba gumos, geles dar tada nerupejo su juo pirma karta pasibiciavom po metu draugystes issiskyres, nes mes su tevais issikraustem gyventi i kita miesto puse. 13 metu nesimatem. visus tuos metus kartais apie ji pagalvodavau. pasirodo jis rgi manes nepamirso. susirado per draugu draugus. na stai mes jau 3 metai kaip kartu gyvenam laukiam antro leliuko  kaip faina  matyt kaip reikiant širdutėn įkritai 
|
|
|
|
|
|
| neprisijungęs |
Malonu Tave matyti!
Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!
|
|