Geros nuotaikos klubas Balanda.lt
Naujos žinutės forume Paieška | Klubo nariai | Taisyklės | Prisijungti | Registracija
Reklama
Meniu
Forumas
Liniuotės
Konkursai
Skelbimai
Žaidimai
Atvirukai
Sugalvok norą...
Photoshop'as
Skelbimai
Šiandien

Orai, orų prognozė Vilniuje - Orai24.lt
Orai, orų prognozė Kaune - Orai24.lt
Orai, orų prognozė Klaipėdoje - Orai24.lt
Šiandienos vardadieniai:

-PASVEIKINK-

Puoškite save ir savo nam... [Rankdarbių mugė] Parama Balanda.lt svetainei
Paieška Balanda.lt svetainėje:
Svečių knyga | Radijas | Dienoraštis | Kontaktai | RSS

Page 2 of 2«12
Balanda.lt klubas » Šeima » Jis + Ji » Kaip susipažinote su savo antrąja puse?
Kaip susipažinote su savo antrąja puse?
stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 16:26:06 | Nr. # 26
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 4074

dovanėlės: 16
Susipažinom vakarėlio metu : mano draugas kuris turėjo parvežti mane namo , užsidarė su mergina vonioje , o aš galvojau negi trukdysiu žmonių laimei , ir susiradau kas mane parveža, parvežė , prašnekėjom visą naktį ir dar iki šiol šnekamės 1tooth

Protingas mano, kad jis toks kaip visi, kvailas - kad visi kiti tokie, kaip jis.

Čia galėtų būti Jūsų reklama
Susisiekti su Balanda.lt
administracija
Bella Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 17:49:56 | Nr. # 27
naujas narys (-ė)

nuo: 2009-03-05
žinutės: 1

vieta: Kaunas
dovanėlės: 0
Linksmos visos istorijos ir mano ne prastensė. Gyvenau sau viena ir džiaugiausi gyvenimu nežiūrėdama nė į vieno vaikino pusę pank Kol vieną dieną giminaitis pakvietė į vestuves, o kviesdamas pasakė, kad turi man porą tokią pat gyvenimo džiaugsmu pripildyta galva swans Taigi nuo tos dienos praėjo daugiau nei septyni metai, o mes dar nė dienai nebuvome isšsikyrę - labai jau daug to džiaugsmo gavosi kartu sudėjus ... tai ir stengiamės juom naudotis lol

Susisiekti su Balanda.lt
administracija
balandiene Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-10-27, 10:36:35 | Nr. # 28
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 9410

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
Quote (stebėtoja)
Susipažinom vakarėlio metu : mano draugas kuris turėjo parvežti mane namo , užsidarė su mergina vonioje , o aš galvojau negi trukdysiu žmonių laimei , ir susiradau kas mane parveža, parvežė , prašnekėjom visą naktį ir dar iki šiol šnekamės

Quote (Bella)
Linksmos visos istorijos ir mano ne prastensė. Gyvenau sau viena ir džiaugiausi gyvenimu nežiūrėdama nė į vieno vaikino pusę Kol vieną dieną giminaitis pakvietė į vestuves, o kviesdamas pasakė, kad turi man porą tokią pat gyvenimo džiaugsmu pripildyta galva Taigi nuo tos dienos praėjo daugiau nei septyni metai, o mes dar nė dienai nebuvome isšsikyrę - labai jau daug to džiaugsmo gavosi kartu sudėjus ... tai ir stengiamės juom naudotis

kaip faina merginukės applause applause

My statusas

Susisiekti su Balanda.lt
administracija
aigiun Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-06, 20:54:11 | Nr. # 29
klubo narys (-ė)

nuo: 2009-07-04
žinutės: 47

vieta: Alytus
vaikai: greitai bus 3
dovanėlės: 1
na mes su svo vyru jau kokie 16 metu kai pazistami. o susipazinom kazkada vaikystej kai man buvo 7 metai, o jam 10 metu. jis buvo mano pirmasis vajavascript://ikinas girllove boylove kiekviena diena grizes is mokyklos parnesdavo man saldainiu arba gumos, geles dar tada nerupejo happy su juo pirma karta pasibiciavom kissss po metu draugystes issiskyres, nes mes su tevais issikraustem gyventi i kita miesto puse. 13 metu nesimatem. visus tuos metus kartais apie ji pagalvodavau. pasirodo jis rgi manes nepamirso. susirado per draugu draugus. na stai mes jau 3 metai kaip kartu gyvenam stp laukiam antro leliuko ma

Susisiekti su Balanda.lt
administracija
balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-06, 20:57:59 | Nr. # 30
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 9410

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
Quote (aigiun)
na mes su svo vyru jau kokie 16 metu kai pazistami. o susipazinom kazkada vaikystej kai man buvo 7 metai, o jam 10 metu. jis buvo mano pirmasis vajavascript://ikinas kiekviena diena grizes is mokyklos parnesdavo man saldainiu arba gumos, geles dar tada nerupejo su juo pirma karta pasibiciavom po metu draugystes issiskyres, nes mes su tevais issikraustem gyventi i kita miesto puse. 13 metu nesimatem. visus tuos metus kartais apie ji pagalvodavau. pasirodo jis rgi manes nepamirso. susirado per draugu draugus. na stai mes jau 3 metai kaip kartu gyvenam laukiam antro leliuko

ghost ghost kaip faina applause applause matyt kaip reikiant širdutėn įkritai boylove

My statusas

Susisiekti su Balanda.lt
administracija
Balanda.lt klubas » Šeima » Jis + Ji » Kaip susipažinote su savo antrąja puse?
Page 2 of 2«12
Search:
neprisijungęs

Malonu Tave matyti!

Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!

Prisijungimas
Vartotojo vardas
Slaptažodis
Reklama
Partneriai
Visos Vestuvių Paslaugos
Jūsų nuoroda
Jūsų nuoroda
Reklama
Statistika
Viso yra 1386 registruotų narių!
Naujausi: