| Skelbimai |
| ieskau vezimelio pametinukams | | | Darbu saugos dokumentu tvarkym... | | -ĮDĖTI SKELBIMĄ-
|
|
|
|
| DIENOS KAVINUKĖ 25 |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:27:26 | Nr. # 51 |
|
moderatorė
nuo: 2008-11-25
vieta: Klaipėda
dovanėlės: 11
laimėjimai:
|
Tai atvirkščiai turėtų būt - svetimi vyrai verčia flirtuot :)...Labas rytas
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:29:51 | Nr. # 52 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) Labas rytas aš vietoj žadintuvo gana miegot pabudome ir kelkimės šendien kažkokia irzli pabudau , gal todėl , kad visą naktį svetimus vyrus sapnavau ... o gal kas labse nemiegam,aš savo vyrus į darželį apie 6,30val išleidau,tai kaip ir nemiegalė  matyt supykai,kad rytas ir išsilakstė rupkės  aš kaip tik kavytę kalu dar pusryčius damušinėju,su mažium ant vakar virtų bulvių ir dešrelės,kiaušinius su pieniuku užleidau ir pakepiau,tai taip sotu..
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:35:25 | Nr. # 53 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
labas rytas Vėja, balandiene, Quote (Vėja) Tai atvirkščiai turėtų būt - svetimi vyrai verčia flirtuot tai gavosi atvirkščiai jie su manimi flirtavo , o aš giniausi ... vienas net siūlė tekėt - o aš jam sakau tu gi kokiais 8 metais jaunesnis , tada vyrukas pagalvojo ir nusprendė , kad padraugausim , jei meilė nedings tada tuoksimės  o aš sapne net pamiršus buvau , kad ištekėjus Quote (balandiene) matyt supykai,kad rytas ir išsilakstė rupkės 
Protingas mano, kad jis toks kaip visi, kvailas - kad visi kiti tokie, kaip jis.
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:55:06 | Nr. # 54 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
trumpam dingstu burokėlių sriubai reikia visko prisipjaustyt,nes šonkauliukai jau nuvirė..vakar kiek buvau išvirus tai greitai sprogo,tenką vėl užsakymą pildyt 
|
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:14:39 | Nr. # 55 |
|
moderatorė
nuo: 2008-11-25
vieta: Klaipėda
dovanėlės: 11
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) tai gavosi atvirkščiai jie su manimi flirtavo , o aš giniausi ... vienas net siūlė tekėt - o aš jam sakau tu gi kokiais 8 metais jaunesnis , tada vyrukas pagalvojo ir nusprendė , kad padraugausim , jei meilė nedings tada tuoksimės o aš sapne net pamiršus buvau , kad ištekėjus Oi geras, prajuokinai...sapne galima daug ką pamiršti iki grįžta sąmoningas mąstymas... 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:27:02 | Nr. # 56 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
jau su mažium supjaustėm,nuo pagalbos,net pats raudonas,burokėlius padavinėjo  dabar piešt daviau tai su flamasteriais kariauja 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:43:00 | Nr. # 57 |
|
ištikima klubo narė
|
aš irgi priskutau bulvių blynams , po to dar gal burokėlių sriubytės su namine šonine išvirsiu , nuo balandiene, užsikrėčiau va ir kiemelis mano jau švarutėlis , vietomis net žolytė matosi  , labai gražiai nustumdė
Protingas mano, kad jis toks kaip visi, kvailas - kad visi kiti tokie, kaip jis.
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:53:07 | Nr. # 58 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) aš irgi priskutau bulvių blynams , po to dar gal burokėlių sriubytės su namine šonine išvirsiu , nuo balandiene, užsikrėčiau va ir kiemelis mano jau švarutėlis , vietomis net žolytė matosi , labai gražiai nustumdė blynai gerai,tik mano vyruikui netinka,rėmuo graužia,vakar parnešė dešryčių tai gal vėliau kepsim,dar balandėlių nuo vakar liko..pas mane irgi plika kiemutį vis nukasam,tai galima polkutę šokt paleidau zuikį nuoga dupce,tai kiek veiksmo,dievina nuogaliot,būsimas nudistas auga  įsivaizduojat kompaktų dėklą ant užpakalio deda ir juokias 
|
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:53:54 | Nr. # 59 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Sveikutes Kokia puga vakar buvo ... brrr... o as dar sumasciau diena nuvaziuot pas vyro seseri , tai gerai,kad tu salciu tokiu dabar nera , butu vietoj nosies varveklis kabejes Quote (stebėtoja) aš sapne net pamiršus buvau , kad ištekėjus as ir esu sapnavus, kad slepiuosi ir einu parukyt , nors tuo momentu jau buvau metus ir nerukiau keleta metu , bet mintyse buvo,kad niekas nepamatytu Quote (balandiene) virtų bulvių ir dešrelės,kiaušinius su pieniuku užleidau ir pakepiau,tai taip sotu.. As ir taip darau , dar kartai i isplaktus kiausinius itarkuoju surio , mmmmmm kaip skanu buna Atsisedau su kavute, kazin mano mazasis virsininkas leis pasedet 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:58:41 | Nr. # 60 |
|
ištikima klubo narė
|
Labas Ievux, Quote (balandiene) mano vyruikui netinka,rėmuo graužia maniškiai tai turbūt ir plytą suvalgytų jei skani būtų ir nesiskųstų skrandžiu , aš kugelio tik ruputuką , nes skrandis stoja , o blynus tai kertu Quote (Ievux) o as dar sumasciau diena nuvaziuot pas vyro seseri , tai gerai,kad tu salciu tokiu dabar nera , butu vietoj nosies varveklis kabejes  aš suplanavus ryt į miestelį traukti , gal nepustys ir pavyks išvažiuoti
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:09:53 | Nr. # 61 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) as ir esu sapnavus, kad slepiuosi ir einu parukyt , nors tuo momentu jau buvau metus ir nerukiau keleta metu , bet mintyse buvo,kad niekas nepamatytu labse  oi prajuokinai,prisiminiau kaip dėdė savo žmona mokė rūkyt,liepė įtraukiant dūmą sakyt:'uiii,mama pamatė" Quote (Ievux) As ir taip darau , dar kartai i isplaktus kiausinius itarkuoju surio , mmmmmm kaip skanu buna nebandžius bet visai skaniai skamba,o dar labai satu turėtų būt Quote (stebėtoja) maniškiai tai turbūt ir plytą suvalgytų jei skani būtų ir nesiskųstų skrandžiu , aš kugelio tik ruputuką , nes skrandis stoja , o blynus tai kertu dvi razinas uždėk tai nevalgys 
|
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:14:10 | Nr. # 62 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) maniškiai tai turbūt ir plytą suvalgytų jei skani būtų ir nesiskųstų skrandžiu , Mano mazius ,kad galetu tai turbut tikrai sugrauztu  toks apetitas vyruko , kemsa apsisukdamas  tai jau vakarais ,kad nors kiek tas pilvukas pailsetu ,gauna griauzti obuoliukus, ar kosytes kokios 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:14:44 | Nr. # 63 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) dvi razinas uždėk tai nevalgys palauk kai bus taviškiai paaugliai tada sužinosi kiek jie valgo  ir apsisukdami , gerai , kad moka patys pasidaryti , kitaip man būtų galas  nuo puodų nepasitraukčiau 
|
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:16:59 | Nr. # 64 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) nebandžius bet visai skaniai skamba,o dar labai satu turėtų būt Vat, siulau pabandyti, ir suzinosi pati  mums patinka ... Quote (balandiene) dvi razinas uždėk tai nevalgys 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:21:42 | Nr. # 65 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) Mano mazius ,kad galetu tai turbut tikrai sugrauztu toks apetitas vyruko , kemsa apsisukdamas tai jau vakarais ,kad nors kiek tas pilvukas pailsetu ,gauna griauzti obuoliukus, ar kosytes kokios dėl šito jumgerai,mano mažasis fyfuoja,žino,kad pieno išsireikalaus tai taip užmandravoja,rėkia vaikščiodamas niamne,o ką paduodi atrodo linksi pritardamas,bet pora kasnių ir vėl išpradžių  burokėlių sriuba,šaltibarsčiai tai tinka,o kitą maistą kartais pasibarant valgom.. Quote (stebėtoja) palauk kai bus taviškiai paaugliai tada sužinosi kiek jie valgo ir apsisukdami , gerai , kad moka patys pasidaryti , kitaip man būtų galas nuo puodų nepasitraukčiau tikiu,aš savę atsimenu,nors kųda buvau,bet tėvą apvalgydavau..dar pas giminaičius nuvažiavom,nusivežėm didelę dėžę ledų,tai du paugliai kaip dėjo ir vos ne mamai dar yra kai kas 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:25:37 | Nr. # 66 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai du paugliai kaip dėjo ir vos ne mamai dar yra kai kas nusipirkaom sekmadienį tortą , nu aišku mažylis nenori (nes labai retai kada tortą valgo ) o vyresnėlis klausia : čia tik man ar ir jūs norėsit ?  atpjovė mums su tėčiu po gabalėlį , o kitą pats suruputijo , sako man reikia truputuką sustorėt , bet gražiai sustorėt 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:26:40 | Nr. # 67 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) Vat, siulau pabandyti, ir suzinosi pati mums patinka ... reikės,kai šeimyna visa bus,nes pagalbos suvalgyt reikės,dažnai nemoku mažai pagamint,tai likučių daug būna 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:30:46 | Nr. # 68 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) nusipirkaom sekmadienį tortą , nu aišku mažylis nenori (nes labai retai kada tortą valgo ) o vyresnėlis klausia : čia tik man ar ir jūs norėsit ? atpjovė mums su tėčiu po gabalėlį , o kitą pats suruputijo , sako man reikia truputuką sustorėt , bet gražiai sustorėt tai tu jį manų košyte pamaitink,sako padeda papilnėt  saldumynų katiną turi,mano Lukas kai renkamės pirkt tai oi valgysiu,gal didesnį perkam,o kai valgyt reikia paknaibo,tai džiaugiuos jei tėtis padeda,nes gaila mest,o pačiai gražiai storėt nebereikia 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:33:27 | Nr. # 69 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai tu jį manų košyte pamaitink nevalgo -bjaurybė Quote (balandiene) tai džiaugiuos jei tėtis padeda,nes gaila mest,o pačiai gražiai storėt nebereikia o aš tai galvoju , kad nuo saldumynų sustorėt neįmanoma , nes kol pusmetį praktiką atlikinėjau konditerijos fabrike -numečiau 7kg , nieko daugiau nevalgiau tik saldumynus 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:36:57 | Nr. # 70 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) nevalgo -bjaurybė ot koks Quote (stebėtoja) o aš tai galvoju , kad nuo saldumynų sustorėt neįmanoma , nes kol pusmetį praktiką atlikinėjau konditerijos fabrike -numečiau 7kg , nieko daugiau nevalgiau tik saldumynus tau gerai,matyt greitą apykaitą turi,man turbūt savaitės užtektų,kad pakeisčiau proporcijas,nors ilgiau padirbus gal ir numesčiau,nemoku ilgai valgyt,atsibosta..
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:41:32 | Nr. # 71 |
|
ištikima klubo narė
|
nu va aš ir blynukų prikepiau čia beplepėdama  dabr galima ramiai laukt valgytojų pareinant pažiūrėjau į kalendorių ogi kitą sekmadienį Valentinas reiktų kažką sugalvot Ką nors mergytės mastot ? 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:56:03 | Nr. # 72 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) pažiūrėjau į kalendorių ogi kitą sekmadienį Valentinas reiktų kažką sugalvot Ką nors mergytės mastot ? kolkas tyliai mastau,norėjau sau drabužiukų nusipirkt ir vyriuką paviliot,bet pristatymas vos ne mėnuo,tai nurimau,kažkaip nepatikimai atrodo  valgį tai būtinai skanesnį ir gražesnį gaminsiu,o dėl dovanyčių dar mastysiu nes daug visko jau pridovanojus,jei kam reik minties labai aliejukas masažui gerai tinka,kažkuriais metais pirkau,tai fainai masažiuku pamaloninau 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 13:08:11 | Nr. # 73 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 13:12:21 | Nr. # 74 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) o vyresnėlis klausia : čia tik man ar ir jūs norėsit ? 1tooth atpjovė mums su tėčiu po gabalėlį , o kitą pats suruputijo Ot apzora Quote (balandiene) reikės,kai šeimyna visa bus,nes pagalbos suvalgyt reikės,dažnai nemoku mažai pagamint,tai likučių daug būna Va,va , as ir kai pradejau gyvent su saviskiu, kol ipratau daryti maziau, kiek maisto ismesdavau  tai maniskis vis juokdavos, sako cia visa armija pavalgydintum Quote (balandiene) ,mano Lukas kai renkamės pirkt tai oi valgysiu Kaip ir mano Arturas , saukia man daugiau, o kai reikia tai kaip skruzdele palesa ir psio ...tai juokiames,sakom akys marios, sikna pekla Quote (stebėtoja) Ką nors mergytės mastot ? as galvoju torta dideli padaryt sirdeles formos , na o po to aisku vakariukas meiles seiles 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 13:26:13 | Nr. # 75 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) Va,va , as ir kai pradejau gyvent su saviskiu, kol ipratau daryti maziau, kiek maisto ismesdavau tai maniskis vis juokdavos, sako cia visa armija pavalgydintum man gerai sesei atiduodu,tai vis nauda.. Quote (Ievux) as galvoju torta dideli padaryt sirdeles formos , na o po to aisku vakariukas meiles seiles gerai tau,mano saldėsiu nepapirksi,teks vėl mastyt,meilę seilę irgi nevisada suplėšt pavyksta būna 
|
|
|
|
|
|
| neprisijungęs |
Malonu Tave matyti!
Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!
|
|