| Skelbimai |
| Nauji batukai mergaitėms - ger... | | | NAUJAS TENISO STALAS TIK 549 L... | | -ĮDĖTI SKELBIMĄ-
|
|
|
|
| DIENOS KAVINUKĖ 26 | |
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-08, 18:15:30 | Nr. # 2 |
|
administratorė
vieta: balanda.lt
vaikai: dvi mergytės
|
Valio  Nauja temukė, nauji namučiai Visas moterytes su KOVO 8-ąja 
Parama Balanda.lt svetainei->>
|
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-08, 19:41:35 | Nr. # 3 |
|
moderatorė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Kur visos prapuolę?  Vis prisėdu rasdama laisvą minutėlę, bet nieko tuo momentu nebūna  .
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 14:28:03 | Nr. # 4 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Labas , labas Ačiū Odeta, už jaukius namučius nu ką kaip ir visada nieko nėra pas mus vėl atėjo žiema, juk vakar sakiau , kad pavasario matyt nebus aš gastroliavau nuo ryto  tiksliau pasakius reikalų aibė buvo iš pradžių pas gydytojus , į savivaldybę, , paskui apsipirkt , paskui namo ... dabar va sėdžiu visa soti ir laiminga ir kavos jau prigėriau ... reikia eit apsitvarkyt truputuką vistiek niekas nenori su manimi bendraut 
Protingas mano, kad jis toks kaip visi, kvailas - kad visi kiti tokie, kaip jis.
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:16:57 | Nr. # 5 |
|
ištikima klubo narė
|
Protingas mano, kad jis toks kaip visi, kvailas - kad visi kiti tokie, kaip jis.
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:22:04 | Nr. # 6 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
|
o man nerodė,kad dienos kavinukėj kavuoji,jau sakiau ir kyčiuką-pietus duosiu 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:26:36 | Nr. # 7 |
|
ištikima klubo narė
|
oho skanumėlis Quote (balandiene) man nerodė,kad dienos kavinukėj kavuoji, man dažnai kažkodėl nerodo , tai tenka užsukt pažiūrėt kaip sekasi , išdykaijat net sušilę 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:31:38 | Nr. # 8 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) oho skanumėlis balandiene rašė: man nerodė,kad dienos kavinukėj kavuoji, man dažnai kažkodėl nerodo , tai tenka užsukt pažiūrėt kaip sekasi , išdykaijat net sušilę tirai patiko?aš pradžioj nesupratau,kad čia padorus maistas:bulvių košė,žirneliai ir mėsytė ramūs,vyresnėliui po raidžių rašymo leidau žaidimą įsijungt,mažiuką tik rupkė kaimyniukas prižadino,tai niūniuoju,gal dar užsnūs  kaip orelis?pas mus saulutė ridinėjas  vėjas tai nekas,bet vis geriau nei rytą pūgą baisi,o man dar su vaikais teko išlyst oriflame užsakymo parsinešt  tai gryžau šlapia nuo prakaikto,mažiulį nešiau..
|
|
|
| |
| Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:37:46 | Nr. # 9 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Ant pasaulio krašto
|
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:38:26 | Nr. # 10 |
|
ištikima klubo narė
|
pas mus nesenai nustojo snigt , bet sniegas tai žemę padengė , nors ryte buvo pas mane moteriškė iš utenks atvažiavus , tai stebėjosi kiek mažai pas mus sniego dabar nešalta , bet saulės nėra ir dar ne pavasaris Quote (balandiene) teko išlyst oriflame užsakymo parsinešt platini oriflame / manp brolienė irgi platina , tai aš gaunu visokiu , visokiausiu niekučių papigiai ... dabar kremą Optimals nutri calm day paėmiau pabandyt , bet ko gero tiks , tik riks dar naktinio paprašyt 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:52:40 | Nr. # 11 |
|
ištikima klubo narė
|
labas Vakaruška, 
|
|
|
| |
| Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 15:56:02 | Nr. # 12 |
|
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, ugu labse 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:00:40 | Nr. # 13 |
|
ištikima klubo narė
|
darbuojiesi ? kas pas tave geresnio ? kaip orelis ?
|
|
|
| |
| Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:02:23 | Nr. # 14 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) darbuojiesi ? kas pas tave geresnio ? kaip orelis ? vis dar darbujuos  oras pro langa ziurint superinis, nors ryte snigo labai. vakar pajury buvom isleke tai siek tiek galva pravedinau 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:09:37 | Nr. # 15 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) vakar pajury buvom isleke tai siek tiek galva pravedinau siaubas kaip senai buvau prie jūros  ir niekda nebuvau žiemą , man patiktų pikta jūra 
|
|
|
| |
| Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:11:40 | Nr. # 16 |
|
ištikima klubo narė
|
 grazu vienas geras dalykas ir ziema buna
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:13:42 | Nr. # 17 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
išleidau dičkį lauk,mažiuką iškuopiau,dar su  pakalbėjau.. Vakaruška, labse Quote (stebėtoja) pas mus nesenai nustojo snigt , bet sniegas tai žemę padengė , nors ryte buvo pas mane moteriškė iš utenks atvažiavus , tai stebėjosi kiek mažai pas mus sniego dabar nešalta , bet saulės nėra ir dar ne pavasaris oi pas mus dar kalnai sniego,bet kačiukai jau sprogsta..tik su vyru kalbėjau,tai sakė Druskininkuos beveik plika žemė.. Quote (stebėtoja) platini oriflame / manp brolienė irgi platina , tai aš gaunu visokiu , visokiausiu niekučių papigiai ... dabar kremą Optimals nutri calm day paėmiau pabandyt , bet ko gero tiks , tik riks dar naktinio paprašyt aš auksinių kapsulių sau ir mamukui paėmiau,violetines buvau padovanojus,tai patiko,dabar šitas abi bandysim,o taip tai ir visko po biškį bandau,gal dušo želės,greičiausiai sueina,o taip mažai kosmetikos naudoju.. Quote (Vakaruška) oras pro langa ziurint superinis, nors ryte snigo labai. vakar pajury buvom isleke tai siek tiek galva pravedinau pas mus jei ne vėjukas būtų pasaka  kaip fainai jūs čia vakar 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:14:42 | Nr. # 18 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) grazu vienas geras dalykas ir ziema buna daug gražių dlykų būna žiemą , bet kai tas grožis tęsiasi per ilgai pasidaro sunku ir pradedi laukti kada jis baigsis 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:16:28 | Nr. # 19 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) siaubas kaip senai buvau prie jūros ir niekda nebuvau žiemą , man patiktų pikta jūra aš lietuvos pusėj nei nebuvus,o ir šiaip galima sakyt 3d tebuvus 
|
|
|
| |
| Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:16:54 | Nr. # 20 |
|
ištikima klubo narė
|
balandiene, labucke Quote (stebėtoja) daug gražių dlykų būna žiemą , bet kai tas grožis tęsiasi per ilgai pasidaro sunku ir pradedi laukti kada jis baigsis oj ne tas zodis, jau kaip atsibodo t ziema, nors ir grazu
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:18:56 | Nr. # 21 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) daug gražių dlykų būna žiemą , bet kai tas grožis tęsiasi per ilgai pasidaro sunku ir pradedi laukti kada jis baigsis o vasarą sakysim,kad per ilgai karšta  galėtų savaitėm keistis,nespėtų pabost 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:24:19 | Nr. # 22 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) dušo želės,greičiausiai sueina,o taip mažai kosmetikos naudoju.. aš irgi retai naudoju kosmetika , bet kremus tai ... rankoms maums oriflame netinka , bet va veidui vis bandau  galgo tiks kuris Quote (balandiene) galėtų savaitėm keistis,nespėtų pabost irgi bambėtume , kad nežinom kokius drabužius rengtis 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:30:45 | Nr. # 23 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) aš irgi retai naudoju kosmetika , bet kremus tai ... rankoms maums oriflame netinka , bet va veidui vis bandau galgo tiks kuris man kur su šilku patiko,arba Norfoj su šaltalankiu pirkus..o kapsulių nenori,jos aliejinės,o ir nuolaida auksinėm šitą mėn didelė,mamai net 2paėmiau Quote (stebėtoja) irgi bambėtume , kad nežinom kokius drabužius rengtis vat,vat.. 
|
|
|
| |
| stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:35:53 | Nr. # 24 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) jos aliejinės,o ir nuolaida auksinėm šitą mėn didelė,mamai net 2paėmiau net dar nebandžiau , tai man viską ir taip savikaina parduoda , dar ir dovanų gaunu nesu užtikrinta , kad tiks , nes vieną kremą bandžiau tai netiko o aš ant savo  vakar veltui variausi ... vakare gvau dovanų vėrinuką , nežinau iš kur jis jį parovė (turbūt saulius nupirko ) bet man patiko , gaila neturiu fotiko (dičkis išsivežė)parodyčiau 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-09, 16:40:59 | Nr. # 25 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) net dar nebandžiau , tai man viską ir taip savikaina parduoda , dar ir dovanų gaunu nesu užtikrinta , kad tiks , nes vieną kremą bandžiau tai netiko aš ir savikaina varau,tokia iš manes platintoja ir kaimynei tik už pristatymą paimu,lai džiauges krizės metu..net nežinau jei seniai tavo platina,tai jei didesnė ir nuolaida bus,jau aš po 36lt gavau,o kaina gal 44lt 
|
|
|
|
|
|
| neprisijungęs |
Malonu Tave matyti!
Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!
|
|