| neprisijungęs |
Malonu Tave matyti!
Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!
|
|
|
|
| Viskas apie asmenines žinutes (a.ž.) |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 23:33:42 | Nr. # 1 |
|
administratorė

vieta: balanda.lt
vaikai: dvi mergytės
|
Žinutės rašymas Jei norite kam nors parašyti a.ž., spauskite mygtuką "AŽ", kuris yra prie kiekvieno profilio. Kai paspausit, atsidarys langas, į laukelį "Subject" rašote laiško pavadinimą, o didesnįjį laukelį rašote patį laišką Parašę spaudžiate mygtuką "Send" Žinučių trynimas Šone, prie kiekvienos žinutės yra langiukas su kryželiu. Jei norite ištrinti vieną žinutę, tai pasižymite ją varnele ir spaudžiate kryžiuką. Jei norite ištrinti visas žinutes iš kart, uždėkite varnelę ant paskutinio langiuko ir spauskite kryžiuką. Inbox - Gautos žinutės Sent - Jūsų išsiųstos žinutės Send PM - Rašyti naują žinutę
Parama Balanda.lt svetainei->>
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-02, 13:55:39 | Nr. # 2 |
|
ištikima klubo narė

vip
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiskis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 22
laimėjimai:
|
Tinakris, gelbėk jau antra dienelė neleidžia į eit į mano profily,o matau kad yra asmeninė žinutė,bandžiau atsijungt(beja tik šitas ir veikia) ir vėl prisijungt,bet nieko nepešiau,kažin kas galįjo atsitikt 
|
|
|
| | |
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-02, 14:22:56 | Nr. # 4 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) Pataisiau truputį, gal dabar jau gerai bus oi kad ačiukas  ,viskas veikia 
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-29, 22:30:44 | Nr. # 5 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
Tinakris, vėl man neleidžia asmeninės žinutės perskaityt 
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-01, 09:08:56 | Nr. # 6 |
|
administratorė

|
O ką rašo, kai paspaudi ant užrašo "asmeninės žinutės" (kairėje pusėje po tavo avataru)?
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-01, 15:00:13 | Nr. # 7 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) O ką rašo, kai paspaudi ant užrašo "asmeninės žinutės" (kairėje pusėje po tavo avataru)? jau susitvarkė  išvis neužkraudavo,nei až,nei mano profilio...dabar viską ištryniau,tai gal nebeužstrigs,nors atrodo daug žinučių ir nebuvo 
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 15:17:17 | Nr. # 8 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
jau man ir gėda rašyt,bet mano až vėl užstrige Quote (balandiene) gelbėk jau antra dienelė neleidžia į eit į mano profily,o matau kad yra asmeninė žinutė,bandžiau atsijungt(beja tik šitas ir veikia) ir vėl prisijungt,bet nieko nepešiau vėl tas pats,praeitą savaitę tai atstrigo po kelių dienelių pats o dabar vėl neatsringa..  ko taip man ožuojas vienai  žinučių tikrai nėra daug.. 
|
|
|
| | |
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 17:41:59 | Nr. # 10 |
|
administratorė

|
Quote (balandiene) mano až vėl užstrige balandiene, o konkrečiau kas yra? Neatsidaro žinučių langas ar atsidaro, bet nerodo žinučių?
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 22:42:41 | Nr. # 11 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) balandiene, o konkrečiau kas yra? Neatsidaro žinučių langas ar atsidaro, bet nerodo žinučių? rodo kad žinutė atėjo,bet neatsidaro pagrindinis langas: Labas vakaras, kristina! mano profilis [keisti] asmeninės žinutės (1) va šitaip yra,o neįleidžia Quote (Odeta) Man viskas tvarkoj su a.ž. tai aš pastebėjau,kad tik man vienai,atrodo gi nieko nepridirbau 
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-19, 11:13:29 | Nr. # 12 |
|
administratorė

|
balandiene, atsiųsk man į el. paštą tinakris@balanda.lt prisijungimo slaptažodį. Pažiūrėsiu, kas ten tau užstrigo su tomis žinutėmis 
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-19, 12:38:06 | Nr. # 13 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) balandiene, atsiųsk man į el. paštą tinakris@balanda.lt prisijungimo slaptažodį. Pažiūrėsiu, kas ten tau užstrigo su tomis žinutėmis atrodo nusiunčiau per gmailą,lauksiu žinių 
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-19, 13:43:50 | Nr. # 14 |
|
ištikima klubo narė

vip
laimėjimai:
|
Tinakris, dėkinga už pagalbą  gal kada dar atgaminsi kaip ir per google chrome atsidaryt,tai brūgštelk  o dabar kaip sako:skola ne rona-neužgis,tai vaišinu 
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-19, 15:11:11 | Nr. # 15 |
|
administratorė

|
Tai nėr už ką  O už vaišes, aišku, dėkavoju Kai grįšiu namo, pažiūrėsiu, kaip Chrome naršyklėje pakeisti nustatymus... 
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-02-20, 00:39:18 | Nr. # 16 |
|
administratorė

|
Kas naršote su Chrome naršykle ir jums neatsidaro a.ž. langas ar bet koks kitas iššokantis langas, jums reikia pakeisti tokius nustatymus: Dešinėje (viršuje) spauskite rakto (atsuktuvo) piktogramą. Kai atsidarys lentelė, pasirinkite "Parinktys". Atsidarius parinkčių langui, pasirinkite punktą "Po gaubtu". Toliau spaudžiame "Turinio nustatymai", pasirenkame punktą "Iššokantieji langai" ir pažymime, kad leisti iššokančius langus.
|
|
|
| | |
|
|
|