Nerūkau ir neketinu to daryti. Gal kam ir estetiškai atrodo, bet man rūkanti moteris - baisu...Vyrus dar kažkaip galiu suprasti, bet moteris - niekad. Visus toleruoju ir moralų neskaitau, tačiau apie tai turiu savo nuomonę. Kalbant apie mano draugą - jis šlykštisi rūkančiomis moterimis ir niekad su tokia negyventų po vienu stogu.
as ta jau girdejau ne is vieno zmogaus drauge taip ciauskejo ciauskejo, o kai jau rimtai susieme tai ir nesigavo, neisejo taip lengvai, sese taip pat negali nerukiusi na o as... tai turbut nebuvau jau tokia rukale kad man taip lengvai pavyko
Na, rūkalius ne rūkalius... Čia gal daugiau nuo žmogaus priklauso valios. Kitas po metų rūkymo negali atsikratyti šio įpročio, o va mano tėtis rūkė apie 30 metų ir dabar yra metęs ir neberūko jau apie metus laiko
Na va, galiu pasigirti, kad jau meciau rukyti Buciau gal ir neprisivertus, jei brolio zmona nebutu atemusi cigareciu ir atskaiciusi moralo po operacijos
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmą įspūdį :) http://ugnine.webs.com -Padėkite Inesai pasveikti!
Sveikinu visas sugebėjusias mesti mano vyras jau metai nerūko, atrūkęs apie trisdešimt. Irgi šaunuolis. Nors man tai jo parūkiusio, vos išgėrusio kvapas patinka. Rimtai, nesijuokit, tai kokių švenčių metu surūko 1-2 cigaretes, tada aš uostau. Baikit juoktis. O va mano dukra kartas nuo karto išmeta tuščią pakelį. Įdomu, iš kur jis ?
Nors man tai jo parūkiusio, vos išgėrusio kvapas patinka. Rimtai, nesijuokit, tai kokių švenčių metu surūko 1-2 cigaretes, tada aš uostau. Baikit juoktis.
gerai tu cia surasiai:loony:
Quote (ciklomenas)
man balandienės silkutės valgymas ir tavo pykinimas tam tikrų minčių sukelia