|
|
|
|
| Gimdymas Kaune |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 15:30:44 | Nr. # 1 |
|
administratorė
vieta: balanda.lt
vaikai: dvi mergytės
|
Pakalbėkime apie gimdymo namus ir gydytojus Kaune 
Parama Balanda.lt svetainei->>
|
|
|
| |
| Ksk |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 20:36:33 | Nr. # 2 |
|
naujas narys (-ė)
nuo: 2008-09-29
vieta: Kownas
|
Aš abu piprus savo gimdžiau mažylyje... likau labai patenkinta, tiek pirmu ir antru gimdymu (nors per antrą nedaviau nei lito) iš principo 
|
|
|
| |
| virgva |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-10-05, 11:18:06 | Nr. # 3 |
|
naujas narys (-ė)
nuo: 2008-10-02
vaikai: berniukas
|
as gimdziau Krikscioniskuose gimdymo namuose  labai patiko personalas,prieziura, jei kada nors gimdysiu, vel noreciau gimdyti ten pat 
|
|
|
| |
| Viza |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-24, 17:01:10 | Nr. # 4 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
Gimdziau Mazylij ,nors nesitariau is anksto ,bet viskas buvo labai saunu . Tik po gimdymo atsidekojom gydytojai ,nes tikrai labai padejo man 
|
|
|
| |
| tomega |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-12-25, 16:44:08 | Nr. # 5 |
|
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-12-18
vieta: Kaunas
vaikai: Dukrytė Urtė
|
gimdžiau mažylio gimdymo namuos  visas personalas superinis prieziura tikrai labai puiki, naujagimiu skyriaus visos moterys puikios, tokie zmones ir turi dirbti tokioj istaigoj  ypatingai anestezeologe moteris berods Kraujaliene pavarde superine,..... kaip mama  labai aciu jai 
|
|
|
| |
| minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-18, 18:44:18 | Nr. # 6 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 27
laimėjimai:
|
o as galiu pasakyti kad gimdziau klinikose,nusivyliau ne tas zodis,atsiguliau likus savaitei iki termino nes blogai jauciausi ir tutejau temperaturos  ,is anksto buvo sutarta su daktare,kuri veliau pasake kad negales dalyvaut gimdyme,vienu zodziu dirba tokios pensininkes  su keturgubais akiniu stiklais per kuriuos vistiek nieko nemato  pasakai kad skauda kad blogai jautiesi tai jos atkirsdavo vaikeli mes rusu laikais dar ne taip kentejom,per jas mano sunelis gime su infekcija persimete nuo mano temperaturos,butu normalios seniai butu paskatine ir nebutu jokiu infekciju.
|
|
|
| |
| Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-10, 11:27:41 | Nr. # 7 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 27
laimėjimai:
|
Minimi užjaučiu dėl tokių nemalonių prisiminimų Aš visus gimdžiau Krikščioniškuose g.n. Man irgi labai patiko jaukumas, nors ir nebuvo smilkalų, žvakių, spalvingų roletų, minkštų antklodžių, bet jaučiausi saugiai, užtikrintai, nes mačiau supančius aparatus, gavau deguonies kaukę, kai gimdant dukrelę dingo jos toniukai, žodžiu, jei dar kada gimdysiu - tik Krikščioniškuose 
|
|
|
|
|
|
| neprisijungęs |
Malonu Tave matyti!
Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!
|
|