|
|
|
|
| Menstruacijos po gimdymo |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-12, 23:43:13 | Nr. # 26 |
|
administratorė
vieta: balanda.lt
vaikai: dvi mergytės
|
Quote (balandiene) man noris tiket,gi nesisaugant po gimdymo gali greit zuiki kita pasigaut O prezervatyvai nepatinka ar netinka? Quote (Legalli) ai taip, užtai mano vyras ir sieka,kad tik nieko negerčiau ir panašei-usigeidė jau antro. Ogogo, kuoks greituolis 
Parama Balanda.lt svetainei->>
|
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-02-13, 21:14:54 | Nr. # 27 |
|
moderatorė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Tinakris) Ogogo, kuoks greituolis Tai dabar vyksta diskusijo ir kovos  Jis ,,reikia" , o aš ,,ne" 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 12:59:54 | Nr. # 28 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 24
laimėjimai:
|
Quote (Legalli) O prezervatyvai nepatinka ar netinka? Alergiska as,grybelis greit issivysto 
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 15:08:20 | Nr. # 29 |
|
administratorė
|
Quote (Legalli) Tai dabar vyksta diskusijo ir kovos Jis ,,reikia" , o aš ,,ne" Nepasiduok  Dar per anksti, tikrai... Reikia gi organizmui atsigauti Quote (balandiene) Alergiska as,grybelis greit issivysto Aišku, tada ne kas 
|
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 16:59:48 | Nr. # 30 |
|
moderatorė
|
Quote (Tinakris) Nepasiduok Dar per anksti, tikrai... Reikia gi organizmui atsigauti Taip manau,kad dar reikia palaukti,bet visada norėjau pametinukų, kad dviese augtų kaip mes su broliu 
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 18:50:46 | Nr. # 31 |
|
administratorė
|
Quote (Legalli) Taip manau,kad dar reikia palaukti,bet visada norėjau pametinukų, kad dviese augtų kaip mes su broliu Taip, esu girdėjusi, kad tėvai nori pametinukų vaikiukų  Sako, geriau jau vienu ypu užsiauginti ir rami galva 
|
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 19:56:03 | Nr. # 32 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 17
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) tėvai nori pametinukų vaikiukų Man tai stogas nuvažiuotu iškart 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 21:07:06 | Nr. # 33 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (arija) Man tai stogas nuvažiuotu iškart man irgi 
|
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-02-15, 17:06:35 | Nr. # 34 |
|
moderatorė
|
Quote (arija) Man tai stogas nuvažiuotu iškart Na tu ir rimtai čia pasakei, ypač tai parodė veidukai  Added (2009.02.15, 17:06:35) ---------------------------------------------
Quote (Tinakris) Taip, esu girdėjusi, kad tėvai nori pametinukų vaikiukų Sako, geriau jau vienu ypu užsiauginti ir rami galva Tame yra tiesos ir daug,bet kolkas gal susilaikysiu 
|
|
|
| |
| Murlyka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 17:54:22 | Nr. # 35 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Vilnius-Lazdijai
vaikai: Gabija:)
|
Naaa, as jau 6men po gimdymo, o menstruaciju nera... gal kad daznai maitinu?  ai, as ju ir nepasiilgstu. O del kontraceptiku tai nea... jau geriau laiku istraukt negu i save tabletikes farsiruot  o prezervatyvu nemegsta sudraugautinis, jam aceit maziau malonumo jaucias  nu gal ir maziau, ka as zinau  Tai va, geriausia tai isvis nesimylet ir nesirgt menesinem 
|
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 20:07:51 | Nr. # 36 |
|
moderatorė
nuo: 2008-11-25
vieta: Klaipėda
dovanėlės: 11
laimėjimai:
|
Kiekvienas organizmas skirtingas, manau, kad tau dar prisideda visi kiti išgyvenimai...
|
|
|
| |
| Tinakris |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 21:27:14 | Nr. # 37 |
|
administratorė
|
Quote (Murlyka) as jau 6men po gimdymo, o menstruaciju nera... gal kad daznai maitinu? Taip, kol maitini ir nesirgsi  Be to ir tikimybė pastoti labai menka, nors ir galima 
|
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 23:11:19 | Nr. # 38 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) Taip, kol maitini ir nesirgsi o aš dar maitinu,aišku nebe kas 4val tai vat šiandien sulaukiau antrų mėnesinių,džiaugiuos,kad ne vakar,dar spėjom Valentinkę atšvest Quote (Murlyka) .. jau geriau laiku istraukt negu i save tabletikes farsiruot o prezervatyvu nemegsta sudraugautinis, jam aceit maziau malonumo jaucias dėl šito iš dalies sutinku,nes 5m saugojomės "ištraukdami" nors užsikabine vieną kartą buvo,o po gimdymo neberizikuoju,pasiskaičiau,kad rizikinga,tai vartoju kontraceptikus,nes prezervatyvams alergiška.. Quote (Murlyka) Tai va, geriausia tai isvis nesimylet ir nesirgt menesinem mėnesinių ir man netrūko,nebent tik dėl to fakto,kad sau patvirtini nesilaukianti..o sexsas gerai,tik svarbu,kad su partneriu širdutei mielu.. palauk,gal dar išsispres viskas 
|
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 09:28:08 | Nr. # 39 |
|
moderatorė
|
Quote (Murlyka) Naaa, as jau 6men po gimdymo, o menstruaciju nera... gal kad daznai maitinu? Aš irgi 6 mėn.po gimdymo nesirgau  Todėl mylėdavomės ramiai be jokios apsaugos. Tada dukart susirgau, o trečią kartą ne, nes ir toliau nesisaugojom  Jau buvo planuose antras vaikelis 
|
|
|
|
|
|
| neprisijungęs |
Malonu Tave matyti!
Prisijunk, o jei dar neužsiregistravai - REGISTRUOKIS ir bendrauk!
|
|